complementair onderzoek en behandeling bij de ziekte van Lyme

Oorzaak van Alzheimer, ALS, MS en Parkinson?

Oorzaak van Alzheimer, ALS, MS en Parkinson?

Volgens dokter Alan B. MacDonald licht de oorzaak van Alzheimer, ALS, MS en Parkinson in  Neuro-borreliose.
Dokter Alan MacDonald is patholoog in het New Haven ziekenhuis in Amerika waar hij samen met dr. Eva Sapi onderzoek doet naar infecties door de Borrelia bacterie.

Al in 1985 legde dr. MacDonald de link dat Alzheimer vermoedelijk door een Borrelia infectie kon komen. Hij kwam hierop doordat de Treponema Pallidium beter bekend als Syfilis zich in een later stadium van de ziekte in de hersenen kon doordringen en dementie  kon veroorzaken. Ook wijst hij in hernieuwd onderzoek op de verschijningsvormen die de Borrelia bacterie kan aannemen. (In de recente medische literatuur staat nog steeds dat de Borrelia zich alleen manifesteert als een typische kurkentrekker. Dit is een enorme misvatting zoals hij in zijn lezingen en onderzoek ook aantoont).

Al in 1915 werden verschillende vormen van Treponema Pallidium beschreven. Deze zijn vergelijkbaar met die van de Borrelia waarnaast de Borrelia nog meer verschijningsvormen kent.

In 1985 onderzocht dr. MacDonald de hersenen van 10 overleden Alzheimer patiënten en kwam in 7 van 10 het DNA materiaal van de Borrelia tegen. Dit wordt bevestigd door Lyme specialist dr. Dietrich Klinghardt welke bij al zijn patiënten met neurologische ziekten de Borrelia als positief heeft aangetroffen.

 

 

bron:

//alzheimerborreliosis.net/wp-content/uploads/2012/10/PlaquesAlz.pdf

//alzheimerborreliosis.net/

//www.alzforum.org/member-directory/alan-macdonald