Vragen over de behandeling en kosten

 

Hoe lang duurt een behandeling:

Een behandeling duurt tussen de 30 minuten en 1 1/2 uur. Dit is afhankelijk van het onderzoek wat er gedaan wordt. Voor een intake wordt 1 1/2 uur uitgetrokken om zo de complexiteit van klachten goed in kaart te kunnen brengen en gelijk te kunnen starten met de behandeling.

Hoe vaak moet ik komen:

De behandelfrequentie is variërend. Dit heeft te maken met de ernst van de klachten hoe acuut de klachten zijn. Gemiddeld is de behandeling 1 keer per 4 tot 6 weken.

Wat kost een behandeling:

Soort:                                         Duur:                 Tarief:

Intake                                         1 1/2 uur           €140,-
Vervolg consult                             30 min.           €70,00
Bloed analyse Lyme                 1 1/2 uur            €140,-
telefoon/email consult                                         €20,00

Indien een consult niet uiterlijk 24 uur van tevoren wordt afgemeld wordt hiervoor de gereserveerde tijd in rekening gebracht

In onze praktijk verkopen wij geen medicatie! Deze wordt op recept voorgeschreven en kunnen bij apotheek of reformzaak besteld worden. Sommige medicatie wordt direct bij de leverancier besteld.

Wordt een behandeling vergoed:

Afhankelijk van uw aanvullende zorgverzekering worden behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed.

Wordt er met de acupunctuur steriel gewerkt:

Wij werken volgens de richtlijnen die bij de NVA  (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur) zijn opgesteld ten aanzien van hygiëne en praktijkvoering.

Hoe kan ik een afspraak maken:

U Kunt een afspraak maken via de email / contactveld of telefonisch op nummer: 033-433 4337
Voor e-mail vermeld dan duidelijk dat het gaat om een afspraak voor Lyme zodat er voor de intake meer tijd gerekend wordt.

Een afspraak afzeggen / annuleren:

Indien u de afspraak wilt annuleren of verzetten dient u dit uiterlijk 24 uur van tevoren te doen anders kan de gereserveerde tijd in rekening gebracht worden. U kunt u afspraak zowel telefonisch als per email annuleren/ verzetten.