Wij besteden de grootst mogelijke zorg wat betreft de invulling van deze website. Toch is het mogelijk dat er informatie staat die onjuist, onvolledig of verouderd is. Aan de informatie en prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. LymeBehandeling.nl houdt het recht om wijzigingen aan te brengen of bepaalde diensten stop te zetten.

Het gebruik van de informatie op deze website geschiedt volledig voor eigen risico. LymeBehandeling.nl
aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van informatie aangeboden via deze website, op welke wijze ook. LymeBehandeling.nl adviseert bij klachten ten alle tijde eerste uw behandelend arts te raadplegen

Deze website bevat artikelen van- en links naar websites die door andere partijen worden beheerd. Deze links zijn enkel voor het gemak van de bezoeker geplaatst. LymeBehandeling.nl heeft geen zeggenschap over, of invloed op deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag worden gekopieerd, verveelvoudigd of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de LymeBehandeling.nl

Alle informatie; logo’s, design, inhoud en foto’s op deze site is het eigendom van LymeBehandeling.nl tenzij anders aangegeven.