Het Dr. Lee Cowden protocol

Cowden protocol

Dr. Lee Cowden

Het Cowden protocol is ontwikkeld door Dr. Lee Cowden. Het is een protocol om chronische ziekten  en de Lyme bacterie “Borrelia” en haar co-infecties aan te pakken en tot genezing te komen.

Dr. Cowden zelf ooit begonnen als Cardioloog en Interne geneeskunde  verdiepte zich door het toedoen van de grootmoeder van zijn vrouw in de “natuurlijke geneeswijze”. Cowden leed in die tijd zelf aan allergische reacties en longklachten welke ondanks medicatie niet verbeterde. Door het gebruik van gezonde voeding, vitamine en kruiden welke zijn grootmoeder voor hem kocht genas hij van zijn kwalen en werd de interesse in natuurlijke geneesmiddelen gewekt.

Het Cowden protocol is constant in ontwikkeling en bestaat heden ten dage uit verschillende varianten. In 2006 kwam een van de eerste varianten van het Cowden protocol op de markt welke zeer uitgebreid was. In dit protocol werd er gewerkt om eigenlijk alle mogelijke infecties. bacterieel, viraal, parasitair, toxiciteit etc. in een keer te behandelen.

Over al die jaren heen werkte Dr. Cowden aan een verbetering van zijn protocol, hierdoor zijn er al regelmatig middelen vervangen en / of bij gekomen waaruit studies hun effectiviteit is bewezen bij de behandeling van infectie ziekten.

het nieuwste protocol is het:

COWDEN SUPPORT PROGRAM

Protocol for Borrelia and Lyme Co-Infections & Most Chronic Conditions

pdf formaat schema 2012

Samenvatting Cowden protocol

Schema Cowden protocol 2012

Cowden Support program filmpje

 

 

 

Bron:

//www.nutramedix.ec/ns/lyme-protocol