complementair onderzoek en behandeling bij de ziekte van Lyme

Nieuwe manifestatie van Borrelia bacterie

Nieuwe manifestatie van Borrelia bacterie!

Na ongeveer 8 jaar bezig te zijn met donkerveld microscopie en mijn onderzoek naar de Borrelia bacterie, ben ik een nieuwe manifestatie van de Borrelia bacterie tegen gekomen. Zowel de cyst vorm, de Rondvorm als de L-vorm waren mij al enige jaren bekend en heb ik menigmaal onder de microscoop mogen aanschouwen. Maar na dagen kijken en proeven doen op één en hetzelfde preparaat kwam ik tot een nieuwe ontdekking.
Deze nieuwe vorm noem ik de naaldvorm.

De Naaldvorm is een vorm die zich na uren dan wel dagen na afname van het bloed manifesteert vanuit de rode bloed celwand. De hypothese die ik hierin heb is dat zodra de Borrelia uit de celwand wordt gedreven en kwetsbaar is voor toxische stoffen hij net als bij de cyst vorm zich in een harde eiwit laag omhult zodat voor hem schadelijke stoffen niet kunnen doordringen in zijn celwand. Naar gelang de schadelijke stoffen zijn uitgewerkt kan hij net als bij een cyst-vorm en rond-vorm zijn buitenste wand doorboren dan wel zich ervan losmaken om zo als spirocheet een nieuw doel op te zoeken.

De conclusie van dit al zou moeten betekenen dat indien mensen toxische stoffen gebruikt waardoor de rode bloedcel vernietigd zou worden de Borrelia bacterie alsnog een mogelijkheid heeft te overleven.

Hieronder een filmpje van de naaldvormige Borrelia vorm waarna hij zich ontdoet van zijn buitenste laag en terug gaat naar zijn originele vorm.